VæRK 21 – DESIGN, KUNST OG SNEDKERHÅNDVÆRK FRA STEVNS OG OMEGN

Vi kan ikke lade være… Vi er lokale kunsthåndværkere, vi er VæRK 21, med 1001 ideer til kunsthåndværk, grafik, pilefletning, lamper, smykker, møbler, husgeråd, tekstiler, belysning og såmænd historiefortælling. En fortælling i dialog med naturen og kulturen på Stevns.

Hvert eneste værk, du finder hos os, fortæller en historie om skaberglæde, om formopfattelse, om funktionalitet eller bare om nydelse, det fortæller om æstetik og om materialerne og det at røre ved dem – det fortæller også om blod, sved og tårer og om vedholdenhed. Vi kan simpelthen ikke lade være.

Igen i år har vi glæden af at præsentere vores værker på en udstilling og pop-up-shop i den tidligere ’Stevns Museums’ bygning i Højerup. Et stenkast fra en udsigt, der på fineste måde forener kultur og natur.
Middelalderkirken – der er på vej ud i havet – kun holdt på plads af 70 millioner år gamle aflejringer fra et tropisk hav.

Hvad enten du er til madpakke på plænen eller frokost, kaffe og kage på ’Traktørstedet’, om du er til rundbold, fællessang eller kæreste-kys, så er vi lige her, og vi har lyst til at vise og fortælle om vores værker, og for at være helt ærlig også at sælge dig en ting eller to.

Holdet bag VæRK 21:
Møbeldesigner Nils-Ole Zib, designer Cæcilie Telling, designer Louise Havndrup Schmidt, pilefletter/kunster Marianne Mortensen.

Følg os på instagram for billeder og info.